El Plat o la Vida
Creative Commons License

Endivina, endivinalla

Estic patentada i sempre vaig contaminada,
la meva vida acaba a la panxa de la vaca.

Qui sóc?

En el documental “el plat o la vida” entrevistarem al Dr. Séralini (professor de l’Universitat de Caen, investigador dels efectes dels aliments transgènics i el glisofat sobre la salut). Podrem conèixer de la mà d’un expert quins estudis s’han dut a terme, quins transgènics estan presents en els menjadors escolars i les alternatives.

Descobreix a
‘El Plat o la Vida’
fins a quin punt els aliments s’han transformat en productes per alimentar l’afany d’algunes empreses i com això està destruïnt el treball de petites agricultores de proximitat i cultiu ecològic, està generant un terravestall en alguns menjadors de col·lectivitats i de retruc, com potser afectarà en un futur a la qualitat de vida dels nostres filles i fills. De l’experiència viscuda per una cuinera, descobriu que és possible un concepte de menjador sostenible tant ecòlogicament com econòmica i com es pot a dur a terme un projecte així d’esquenes a empreses que venen productes i no pas aliments.