El Plat o la Vida
Creative Commons License

Sant Esteve i Santa Col·lectivitat

Per Sant Esteve cuinem el sobrant del dia de Nadal en forma de canelons, que bons!

Per Santa Col.lectivitat celebrem que en nom de l’alimentació tenim un negoci rodó. Comprem canelons super econòmics amb molts ingredients i poca carn, ja tenim el dinar a punt de gratinar!

En els menús dels menjadors escolars podrem reconèixer els plats pel nom, com els canelons però no podrem conèixer la qualitat dels ingredients. En el documental “El plat o la vida” volem mostrar els valors que omplen el nom del plat per alimentar. No et quedis amb el nom!

Descobreix a
‘El Plat o la Vida’
fins a quin punt els aliments s’han transformat en productes per alimentar l’afany d’algunes empreses i com això està destruïnt el treball de petites agricultores de proximitat i cultiu ecològic, està generant un terravestall en alguns menjadors de col·lectivitats i de retruc, com potser afectarà en un futur a la qualitat de vida dels nostres filles i fills. De l’experiència viscuda per una cuinera, descobriu que és possible un concepte de menjador sostenible tant ecòlogicament com econòmica i com es pot a dur a terme un projecte així d’esquenes a empreses que venen productes i no pas aliments.