El Plat o la Vida
Creative Commons License

Nova acció: Sopar Ecòlogic KM0 amb aliment de producció local

Us convidem a participar a una nova acció per al documental “El Plat o la Vida”: Sopar Ecològic KM0 amb aliments de producció local. Agafar, cuinar i beure per conèixer el potencial de l’entorn.
Els agricultors, Miquel de Palafolls, Alex d’Argentona, Pau de Teià i Didac de Mataró aportaran les seves matèries primeres perquè els cuiners Carles, Marian, Nani i Eric, cuiner de Lasal del Varador, ens delectin amb els millors plats elaborats amb productes ecològics de producció local.
Oriol i Toni de Can Riera de Mataró, ens portarán vins per delectar-nos el paladar entre plat i plat.
Nani More ens parlarà del seu forn de pa artesanal, Apartat108 i les postres ens els portaran les nostres amigues de Milola, Manuela, Yolanda i Maria Ángeles, també de Mataró.
El sopar tindrà lloc el proper 2 de març a les 21h. a Lasal del Varador, al Passeig Marítim, 190 de Mataró i tindrà un preu de 24 € que es destinaran a la producció del documental “El Plat o la Vida”.
Per assistir cal de confirmació i abonament per avançat, només cal trucar a Claraboia Audiovisual, de 10 a 14h. al telèfon 93 188 40 16 o bé fer el pagament en efectiu en les mateixes oficines del carrer Damià Campeny, 22 de Mataró o en els comptes de Caixa Laietana o Triodos Bank que s’esmenten en el cartell promocional.

Descobreix a
‘El Plat o la Vida’
fins a quin punt els aliments s’han transformat en productes per alimentar l’afany d’algunes empreses i com això està destruïnt el treball de petites agricultores de proximitat i cultiu ecològic, està generant un terravestall en alguns menjadors de col·lectivitats i de retruc, com potser afectarà en un futur a la qualitat de vida dels nostres filles i fills. De l’experiència viscuda per una cuinera, descobriu que és possible un concepte de menjador sostenible tant ecòlogicament com econòmica i com es pot a dur a terme un projecte així d’esquenes a empreses que venen productes i no pas aliments.